Skład krówek

Dla wielu to smak dzieciństwa. Dla innych to smak do odkrycia. Dla nas to ulubiony smak. Delikatnie karmelowy z wybitnie mleczną nutą. Niezmiennie ten sam, ponieważ dbamy, aby skład krówek był identyczny każdym razem. Dzięki temu nasze wyroby są zawsze tak smakowite. Uwielbiane są za to, że gdy tylko zaczniesz rozpakować je z papierka, to już doskonale wiesz, jaki smak za chwilę poczujesz w ustach i…. przyznaj to takie satysfakcjonujące. Bez względu czy już jesteś fanem naszych pysznych krówek, czy dopiero nim się staniesz, już teraz zdradzimy Ci kilka faktów:

1. Kilogram naszych słodkości składa się z 74-78 szt. cukierków
2. Skład: cukier, syrop glukozowy, mleko w proszku odtłuszczone 10%, masło z mleka, tłuszcz roślinny
3. Smak mają mleczny
4. Data przydatności cukierków to 6 miesięcy.
5. Smaczne, świeże krówki ciągną się, zaś z czasem ulegają krystalizacji i robią się chrupkie.